Description

Radio Dor De Cântec este un post de radio românesc  înfiinÅ£at de Daniel Sână, lansat oficial pe data de  28 octombrie 2008 ÅŸi care face parte din reÅ£eaua Daniel Sână Media Agency. Formatul Radio Dor de Cântec România este unul generalist axat pe emisiuni de folclor, ÅŸtiri ÅŸi muzică. Postul îÅŸi face reclamă afirmând că este "Glasul Sufletului Tău", "Radioul Românilor de Pretutindeni" ÅŸi că difuzează  "Muzica GeneraÅ£iei Tale", "Muzica ce îÅ£i alină dorul de casă" ÅŸi "Muzica ce îÅ£i alină sufletul" 
Numele postului de radio "DOR DE CÂNTEC"  a fost primit din partea interpretei de muzică populară din zona Munteniei, NICOLETA VASILE.

Misiunea noastră este promovarea cântecului popular autentic, a adevăratelor valori din muzica populară românească ÅŸi a tradiÅ£iilor ÅŸi obiceiurilor româneÅŸti.

Ne bucurăm că sunteÅ£i alături de noi, pentru că Radio Dor de Cântec România este locul unde  se întâlnesc românii de pretutindeni, este postul de radio ce înseamnă în primul rând oameni, echipă care este plină de seriozitate, respect,  pasiune, emoÅ£ii, devotament ÅŸi încredere. 

Listen Radio Dor de Cantec Romania
Please Click On To Play Button And Wait For 10-20 Seconds!

Share Radio Dor de Cantec Romania